Za sreću je stvarno potrebno tako malo

Dragi moji,

Hvala vam za divan provod od juče.

Jeste da sam se naradila da sve pospremim kada ste otišli, ali mi je bilo pravo zadovoljstvo. Iskreno, malo sam "zarđala" kada su žurke i đuskanje u pitanju, ali vraćam se u formu i HVALA vam za to! Probudila sam se sa osmehom na licu, i ne skidam ga, tek da znate...

Za sreću je stvarno potrebno tako malo.

Sve vas voli Mamica!

 

Moje misli upijaš na sopstvenu odgovornost

"Here I am again Trying to say the words I failed to say before...." Pokušavam da pišem, a da istovremeno ispunim očekivanja svih koji bi ovo mogli da pročitaju, ne uvredim nekoga, učinim nečiji život interesantnijim bar na tren, da nekoga nasmejem, nateram na razmišljanje, učinim boljim... da se ponašam, kako bi Master rekao, odgovorno... i već imam veliki problem... Ne želim da budem odgovorna za stanje tvog tela i duha, dragi moj čitaoče. Stojim pred tobom ogoljene duše i iskrenih misli, tela na kome su teški tragovi ljudi i sudbina. Stoga, moje misli upijaš na sopstvenu odgovornost.

Još jedan novi Početak

Ovo bi trebalo da bude početak mog bavljenja BLOG-om. Početak, sa velikim P Koji Početak u životu po redu?!?!? Ponekad mi se učini da mi je stvarno previše početaka u životu, da sam već umorna od svih novih stvari, novih ljudi, novih... By the way - Kada znaš da si ispunio bonus za nove početake, da ih je u tvom životu bilo dovoljno?Odgovor je: NIKADA! Odgovor je: Dok živi moraš ići dalje, a dalje podrazumeva mnogo novih početaka i krajeva. Stoga, draga moja, uhvati se u koštac sa svojim BLOG-om i napred u novi Početak!

free counter
free counter